Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zaterdag 12 november 2011

Geslaagde HTC les

Gisteren stond er weer een HTC les op het programma en omdat Winvasion er nog niet is gingen we weer heen met de 3 jarige ruin Don-Terra. Don doet het heel goed onder het zadel en is nu goed zadelmak, de stap draf en galop zitten er op en er werd nu gewerkt aan de nageeflijkheid en recht op eigen benen lopen. Quinty en Elisabeth waren heel tevreden na de les en Elisabeth die hem dus maar 1x per 2 weken ziet vind hem met sprongen vooruit gaan. Ook fokker en eigenaar Piet Bregman die was komen kijken was heel tevreden. Quinty heeft weer huiswerk meegekregen en gaat daar aan werken.

Laatste nieuws Winvasion

We hebben de afgelopen weken heel wat afgestapt, rondgelopen, afgespoten, medicatie gegeven en liefdevol verzorgt maar Winvasion is gelukkig aan de betere hand. Ze stapt draaft en galopeert weer zonder pijnstillers, het been is nu nog dik tussen de sprong en de knie, of dit ooit helemaal weg zal gaan is te betwijfelen maar het zal nog wel iets minder worden door de beweging.