Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zaterdag 28 april 2012

Girl Power

Wegens vakantie van Henk en Sonny die naar het zonnige Turkije vertrokken zijn hebben Sintia en Quinty de leiding over de stallen, huis en dieren. De winkel is hierdoor deze week alleen open op afspraak. We beginnen hier met niet al te best weer maar hopen toch op een zonnige en gezellige week zo samen iets wat ons vast wel gaat lukken.

maandag 23 april 2012

Melissa en Diesel net geen winst

Afgelopen zondag gingen de sinds enkele weken bij ons op stal staande Melissa en haar paard Diesel op wedstrijd in Berkhout. Het was pas de derde keer in de klasse M1. Diesel liep in de inrijring helemaal naar het zin maar eenmaal aangekomen in de wedstrijdring was er een ringmeester met een fluoricerend jasje die ook nog eens met zijn papieren ging wapperen, de spanning was gelijk aanwezig bij Diesel en Melissa zag helaas geen kans deze in de proef af te laten glijden. De tweede proef was Diesel er weer wel helemaal maar helaas bleef de combinatie net onder winst steken. Melissa was verder heel tevreden en gaat hem rustig verder trainen en start volgend weekend in Andijk. We wensen ze vast veel succes.

zaterdag 7 april 2012

Vrolijk Pasen


Wij wensen iedereen een vrolijk, gezellig en als het mogelijk is zonnig ( helaas zijn de voorspellingen anders ) pasen.

Stal Quison.

woensdag 4 april 2012

In memorium


Afgelopen maandag heeft Piet Bregman onze buurman en fokker van Don-Terra het vreselijke besluit moeten nemen om Winvasion in te laten slapen. De merrie die beschikbaar gesteld was aan Quinty voor de sport werd er niet beter op en nadat er van alles geprobeerd was kon Piet niet anders. We zijn er stuk van maar hebben genoten van de tijd dat Quinty haar heeft mogen rijden. Quinty heeft veel geleerd van haar en zal haar dan ook niet gauw vergeten. Winvasion je was een topper.