Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zaterdag 21 november 2009

Memphis naar nieuwe eigenaar.




Na de overstap van Quinty van pony naar paard, selectie voor het Hippisch talenten centrum en school kwam de training van Memphis aardig in het gedrang. Dit heeft ons met pijn in ons hart doen besluiten een andere eigenaar voor Memphis te gaan zoeken en naar wij denken is ons dit heel goed gelukt. We hebben Memphis gisteren naar zijn nieuwe eigenaren gebracht in Hooge Mierde Brabant. We hebben hier een heel goed gevoel over en werden ook heel hartelijk ontvangen. Het complex ligt midden in de bossen en door de zandgrond hebben ze daar niet zo´n last van de regenval en staan de paarden dus nog elke dag gewoon op het land. Memphis had al gelijk vriendschap gesloten met een welsh cob en had het eigenlijk al gelijk prima naar zijn zin.
We gaan zeker nog een paar keer kijken hoe het met hem gaat, Quinty mag dan nog lekker op hem rijden en we zullen via de mail ook contact houden. We gaan hem missen maar het is ook goed zo.