Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




maandag 8 maart 2010

Tamara haalt winstpunt en Quinty krijgt lovende woorden van Jury


De meiden moesten gisteren allebei starten in Benningbroek. Voor Tamara was het best wel spannend omdat Meintje door omstandigheden een paar weken niet zo intensief was gereden.

De eerste proef ging voor Tamara haar gevoel redelijk maar kon beter en de tweede proef had Tamara Meintje niet zo meer aan de hulpen staan als in de eerste. Dit bleek ook wel aan de punten met 185 punten en een derde plek in de eerste proef was Tamara erg tevreden op naar 11 April. Quinty moest zoals gewoonlijk alle zeilen weer bij zetten om Winston in het gareel te houden. De grote ruin wordt met de dag sterker en is dan een hele kluif voor Quinty. In de proef liet Winston zich aardig rijden tot het galop gedeelte hij ging er weer als een speer van door met de nodige bokken en trappen. De jury Maarten van Stek vond het heel knap dat Quinty op zo´n groot paard de baan rond kon rijden en ook door bleef rijden ondanks dat Winston van alles uit haalde. Hij loofde haar handelen en als ze eenmaal de gehele controle kan vinden voorspelde hij dat dit tweetal een mooie toekomst tegemoet kan zien. Winston wil graag werken maar is daar erg ijverig in toch mag ze dit van de jury niet afstraffen omdat dat later juist mooi gebruikt kan gaan worden in de hogere proefen.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen dus.