Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




maandag 23 augustus 2010

Druk weekend !!!!


We hebben hier op stal Quison een druk weekend achter de rug. Vrijdag waren Sintia en Quinty naar Ermelo voor de KWPN paardendagen. Deze dag werden de finales verreden in de Pavocup en de finale keuringen van veulen tot 4 jarige. We hebben heel wat moois voorbij zien komen veel gesproken met fokkers en heel veel geleerd en opgestoken. Zaterdag toog het tweetal naar het dijkgatsbos om te posten bij de jaarlijkse kampioenschappen SGW Noord-Holland. Er waren wel wat voorvallen maar gelukkig kwamen de ruiters en paarden er allemaal goed vanaf. Zondag was het open dag bij Oliver stables in Zwaagdijk waar we gevraagd waren om met een kraampje te komen staan van onze winkel in tweedehandsruitersportartikelen. Hier hebben we lekker verkocht en veel reclame kunnen maken dus voor herhaling vatbaar.
Op de foto de bij de finale pavocup 4 jarigen de op de tweede plaats geƫindigde Bretton Woods gereden door Emmelie Scholtens.