Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




donderdag 13 juni 2013

Avondje de purmer

Gisteren gingen Melissa en haar Diesel weer eens op wedstrijd. Melissa had maandag nog een stevige dressuurles gehad en dinsdag nog een springles dus was het stel er klaar voor, bijna ging het feest nog niet door doordat Diesel een flinke schaafwond had opgelopen in het land, gelukkig had hij hier geen last van en liep hij ook niet kreupel.
Melissa begon met dressuur en was heel tevreden met haar 173 en 178 punten helaas geen winstpunten maar wel een stijgende lijn.

Daarna was het springgedeelte aan de beurt in de klasse L het eerste rondje ging wel lekker maar helaas 2 balkjes, het tweede rondje ging foutloos en mocht Melissa een eerste prijs ophalen.  Al met al de voorbereiding was goed het vertrek even minder en de afwerking moet hier en daar nog wat beter maar een stijgende lijn hebben ze te pakken op naar de volgende wedstrijd.