Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zondag 21 juli 2013

Soest

Afgelopen woensdag moesten Melissa en haar Diesel vroeg op weg om op tijd te kunnen starten in Soest. Me;issa ging springen in de klasse L het eerst

e parcours had Melissa heel veel last van haar zenuwen en hierdoor ging er helaas nogal wat mis, hindernis 1,2,3 en 4 gaven geen problemen maar bij hindernis 5a en 5b ging het mis allebei een balk eraf en omdat Melissa zo zenuwachtig was vergat ze hindernis 6 te springen hierdoor moest ze een extra rondje maken daarvoor kreeg ze 4 strafpunten nog eens 5 voor de extra tijd en ergens werd er nog een balk afgesprongen hierdoor kwam de schade op 21 strafpunten en dat viel heel erg tegen. Het 2de parcours was niet voor punten en Melissa had ondertussen ook haar zenuwen onder controle en ja hoor geheel foutloos en de snelste tijd. Melissa is weer een ervaring rijker en gaat over een week cross rijden in Oenkerk.