Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zondag 21 februari 2010

Dipje in Middenmeer




Gisteravond gingen we vol goede moed op wedstrijd naar Middenmeer. Alles op stal liep gesmeerd maar dat was wel even anders in Middenmeer. Het liep allemaal wat uit het was er erg koud en de sneeuw kwam ons ook nog eens verwelkomen. Geen ideale omstandigheden dus.
Quison Winston had er weer heel veel zin in en dat is dus het probleem de laatste weken, zijn ijver is te en hier kan Quinty nog niet goed mee omgaan. Zijn stap word dan slecht en verder gaat hij dan veel te hard door de proef heen waarbij Quinty dan heel veel moeite heeft om dat allemaal in goede banen te leiden en de onderdelen nog enigzins te tonen. De punten waren dan ook naar verwachting niet al te hoog. Volgende week gaat de combinatie vol goede moed starten in Barsingerhorn, het is nu zaak veel ervaring op te doen en te leren om de ijver van Quison Winston op de wedstrijd te gaan gebruiken in je voordeel.