Welkom bij Quison

Welkom op de site van Quison, Pension Africhting- en handelsstal. U vindt hier de laatste nieuwtjes en bezigheden omtrent de pensionstalling en de verkoop van paarden en pony's. Tevens kunt u ons bellen of mailen voor informatie over stalling training zadelmak maken of over onze verkoop van de paarden/pony's.




zaterdag 30 juli 2011

1ste winstpunt is binnen


Vandaag waren we op wedstrijd in Middenbeemster op het grote concours hippique. Het was voor Winvasion de eerste keer dat ze op zo'n groot concours was en dat was dan ook te merken. Op het inrijterrein ging ze er als een speer vandoor en had Quinty even alle moeite om te blijven zitten,gelukkig had ze haar net voor de proef weer redelijk in de hand. De eerste proef bleek echter dat Winvasion nog helemaal niet uitgeraasd was, haar kwaliteiten van hard gaan en alles eng vinden waren weer helemaal aanwezig. Deze proef was dan ook terecht niet bedeeld met een winstpunt alhoewel er ook nog heel wat 7's op het protocol prijkte met heel hoopvol commentaar.
De 2e proef ging een stuk beter en mocht het tweetal hun eerste winstpunt bijschrijven ook deze jury was onder de indruk van Winvasion en haar kwaliteiten en gaf heel mooi commentaar. Quinty was trots op Winvasion want ondank's Quinty haar rug blessure ( ze is van haar fiets gereden en heeft last van haar stuitje en moeite met zitten ) een heel mooi resultaat.